Wednesday, 27 August 2014

kenapa ESP?

Assalamualaikum,..

Hi there..

Harini sy nak story pasal produk kegemaran sy iaitu ESP atau nama dalam IC nya Energizing Soy Protein :)
Memang ini produk 1st yg sy guna. Ok cakap banyak pun takde idea, jom baca!!

APAKAH ESP?

Sejenis serbuk protein yg didatangkan dalam satu canister  seberat 850 gram.




APA KELEBIHAN ESP?

  • Bebas kolestrol
  • Rendah lemak
  • Mengandungi 9 asid amino penting yg tidak dapat dihasilkan tubuh.
  • Mengandungi kadar Indeks Glisemik (G.I) yg rendah-sesuai utk pesakit diabetic
  • Soya yang digunakan adalah yg dicuci dengan air untuk mengekalkan kebaikan protein.
  • Bebas dari pendedahan perubahan genetik-NON GMO
Itu antara fakta tentang ESP yang mana tiada dalam soya biasa dipasaran. Testimoni diri sy sendiri, sejak menggunakan ESP :

  • badan cergas walaupun tak cukup tidur.
  • kulit cantik-kurang kusam
  • parut strech mark & chicken pox sy makin berkurangan
  • penghasilan susu sgt memuaskan-sikembar sy fully bf sampi sekarang (9bulan dah;))
  • berat badan cepat turun-sbb ESP mengenyangkan
Ok setakat ini, itu perubahan yg sy alami selepas menggunakan ESP. Ramai jgk kwn2 yg berpuas hati, nanti sy update testimoni kwn2 yg lain plk. Inilah antara sebab sy join Shaklee, sebab jatuh hati pada ESP la.