Wednesday, 10 December 2014

Masker Vitamin C Paling Jimat Dan Berkesan

Assalamualaikum

Malam tadi try buat mask dengan vitamin C tak tahan tengok group member Whatsapp share kehebatannya tak kan saya nak tunggu je sampai diorang cun melecun dulu..hihiii Memang best sangat-sangat..Kulit rasa lembut je halus mulus gitu.. tak sempat pulak nak snap gambar. Takpe lepas ni boleh kan..memang hari-hari nak buat pun..hehe

Vitamin C Shaklee memang jimat sungguh!!

Harga RM92.50. Ada 180 tablet. Kalau makan sebijik sehari tahan 6 bulan kan? Lebih kurang dalam RM0.50 je sebijik.. Wah??? Itu je kos untuk cantik dimasa kini..hehehhe sembang kencang ke ape ni..TAKKK..hakikatnya memang betul..kalau ada yang kata mahal silalah calculate sendiri dan bandingkan harga dipasaran OK.

Saya alami sendiri kesannya kulit makin cerah dan bersih tak terkata..Seronok sangat sebab boleh telan, boleh pulak di buat masker..apa lagi mahu?

Caranya senang je rendam vitamin tu dengan air suam..agak lama nak tunggu sebati dengan air tu so bawak bersabar..kalau tak sabar buat macam saya lah gesek-gesek sikit dekat mangkuk tu ala-ala macam asah kayu manis dekat lesung tu..tau ke?Lepas tu tampal kat muka..nanti nak gelak pun sayang sebabnya konon takut tak tegang nanti..hahhaa teruja harusla over..

Ok nak order?
CALL/WA 0122570028