Tuesday, 24 February 2015

Dina Dini Dah Pandai Bergaduh



Assalamualaikum,..

Dah lama tak story pasal cik kembo Dina & Dini..
Well,.........
Hari ni maka genapla mereka setahun 3 bulan 3 hari T______T



ada saja projeknya tu kang..

dan sempena umurnya gitu...mama dengan bangganya nak bagitahu mereka dan boleh tidur bawah..yabedabeduuuuuuuu

dah pandai tido bawah walaupun dalam kepayahan mama dia nak tidurkan...syukur..buai dah simpan..no more!! rumah sekankang kera harap maklum..walker pun dah selamat simpan.. bb chair pun dah simpan...lapangggg dada mama tau...hahahaa

bukan hape kan,..bila namanya kembar..segala barang haruslah DUA..jadi bayangkan lah berapa banyak space diperlukan untuk barang-barang mereka..kalau umah penthouse takpelah kan?eh mama tak merungut hokayyyyyy...cuma mama lega bebeno diorang makin beso makin senang dijaga..Alhamdulillah..

sekarang ni mama tak sabar tunggu diorang 2 tahun sebab nak lepaskan lelah menyusukan..eh mama tak merungut jugak tau...just nak bagitau...Ya Allah Ya ampunnnnnnnnn.....besarnya COBAAN dan DUGAAN nak menyusukan mereka sepenuhnya...hmmmmmm nak cerita takut 18SX..faham sndiri lah ye camne...ibarat kata...macam lembu yang terdampar menyusukan anak-anak serentak kiri dan kanan..anak-anak yang agak dah besar tau bukan macam baby kecik tu bolehla adjust camni..

carian google
tapi kalau dah beso macam Dina Dini tu faham-faham sendiri lah ya,...

eh salah topikla..ni nak cerita diorang dah pandai gaduhlah..

aduhaiiii...bijak sangat tau sekarang ni asyik nak bergaduh konon-konon..bercakap bahasa dioranglah..Dina banyak mulut..Dini kurang bercakap tapi keletah lain dia..alahai..tahu-tahu dah ketuk kepala Dina pastu buat muka terkezut like..'ehhhhh nape dia ni melalak sakan?

tengokkk....selalu terjadi ..mama nak rotan die kangggg

tapi sama je sebenarnya dua-dua pandai gaduh dah..kadang tiba-tiba Dina tarik rambut Dini..tonyoh muka la..cekau belakangla..aihhhh ganas betul ikut sape tuh??T_______T

lagi-lagi kalau berebut ehem2..ewah tak yah nak ehem sangat..takde lelaki kat sini kan...ke ade??takde kan?berebut tetek maksud i okayyyyyyyyy....selamba gi tutup mulut yang lagi sorang tengah syok layannnn...gi korek mulut..last2 kena gigit jari tuh dengan yang lagi sorang..hah mendapatla kan...melalaaaaaakk lagiii,..

oklah...nanti sambung..errr macam tergantung ke sinopsis...eh jengukla blog mama lagi kalau gituh..


lalallalalalaaaaaaa