Thursday, 5 February 2015

Minuman Instant Berkhasiat Untuk Anak ke Sekolah. Super Busy Mommy Harus Baca Ini.

Assalamualaikum

Korang semua macam aku tak pagi-pagi hari? Mujur tak pakai kain terbalik je kan?hahaha teringat cerita kakak opis aku dulu dia pernah pakai kain terbalik pergi kerja sebab kelam kabut sangat anak dia rapat-rapat masa tu..hahaha ampon kak if you read this!!!

Walau macam mana sibuk pun, selagi kau bernama seorang ibu mesti nakkan yang terbaik untuk anak kan?Nak cepat, tapi nak jugak bagi anak lapik perut dulu waktu pagi sebelum pegi sekolah. Kalau boleh bukan kata lapik perut, bagi kenyang sakan dulu lah baru pergi sekolah. Baru senang dan tenang hati kita kan?

Memang niat dihati nak masak sarapan. Tapi belum tercapai lagi niat itu..Kena gigih betul-betul la..

So,..sementara tunggu mama nya masak memasak..mama ada idea baiiikkkk punya. Ni yang mama nak share ngan mommies diluar sana (wah dan-dan membahasakan dirinya mama ;p)

taraaaaaaaaaaaaaaa


kehkeh..hebat kan?

MILO+MEALSHAKES!!!

Mengenyangkan tuh!! Takdela kenyang sampai tengahari weh agak-agakla awok..cuma nak tggu waktu rehat kat sekolah tu takdela perut berkeroncong..takdela perut masuk angin..MEALSHAKES tu bagus sangat tau..buat perut budak padat..lagi-lagi kalau anak jenis takmau sayur, buah pulak entah berapa hari sekali baru jumpa (akulah..oranglain mungkin concern hal ni)..ngan pengasuh pulak kita tak tahu diorang makan apa..dan jangan ngengada nak request itu ini kat pengasuh.. Masak sendiri pun belum tentu!!!

Lepas dah minum tu, mama bagi diorang sorang sebijik Vita-lea nih. Balik sekolah karang lagi sebijik!

Vita-lea For Kids ni memang bagus sangat!! Auni sukaaaa giler sampai nak overdose..hahaaa dahla sedap bagus pulak untuk diorang..sekarang ni cuaca tak menentu budak cepat jatuh sakit kalau tak diberi pelindung@perisai..wahhhhhh gitu!!!


 bulan ni promo mommy sekalian ye..sila beli!!! beli 3 percuma 1!!! Nak beli satu dulu pon boleh haihhhhhh...RM111 dalam ada 60tablets. Mahal ke? Melabur sikit untuk kesihatan anak-anak apa salahnya kan..kalau diorang sakit karang kena standby duit beli ubat-ubat pulak ye dak...baik mencegah kan mak?

Nak?

Order ngan Kila 0122570028

WhatsApp dialu-alukan..kalau call takut iols tak angkat nombor anonymous ni sebab takut di ngorat..iols dah berpunya anak 4 walaupon nampak macam remaja gituh 

 belanja gambo mommy anak 4..terlebih bitamin ke tu muke cenggitu?