Tuesday, 24 February 2015

Ohhhh Comelnya Weight Scale Ini!!!!


Assalamualaikum,...



Harini barang yang di oder dah sampai...yeayyyyyyyyy...(tepuk tangan sambil berdiri)..

comelllll gilaaa kan?


Dah lama kot aku nak beli penimbang..cumanya...tak berkesempatan..dan macam tak menarik sangat pilihan yang ada..dan..bila kakak favourite aku (bodek kuat wehhhhhhhhhhhh) post kat FB dia gambar weight scale ni..im so TERUJA hokay..terusla PM dengan rakusnyaaa...T__________T

berat badan idaman aku 45kg ok,..terkezut ke?jangan buat-buat terkejut..adakah serius terkejut?adakah melampau berat badan idaman ku itu?pastinya tidak bila mana korang tahu ketinggian aku..kahkah nama pun idaman..mungkin berjaya mungkin tidak..tapi dengan adanya penimbang ajaib ini (saja nak bunyikan macam pemanggang ajaib) tak mustahil kan?senang nak pantau perkembangan..kalau tak aku salah guna penimbang kat hospital ni hah..yang timbang siap ade print out lemak jahat lemak baik, segala macam keterangan ada disitu..well bukan faham pun yang nak tahunya BERAT aja..

so lepas ni i timbang kat umah je..yeayyy..

seronok sangat soppin ngan kak SF sayang ni..dapat free gift engkauuuu...perempuan mana tak suka free gift??ce habaq maiiiiiiiiiii


see,...iols dapat plastic fork spoon and knife yang super cute!!..dari IKEA okeh..adakah jeles??yes,..thats my intention punn..T_______T ke tak heran?ok pasghahhh..hahaa bytheway kakak SF macam tau-tau je kita ada anak tecik so bolehlah Dina Dini bergaya dengan sudu garfu baru ni ye..

Keh Keh Keh