Friday, 6 February 2015

Segmen | Pencarian Bloglist oleh Mrs. Marble

Assalamualaikum







Selaku newbie dalam arena blogging nih aku rasa elok sangat aku join peraduan nih.. untung gak pagi-pagi ni aku blogwalking..tersinggah blog adik manis Ija Honey dan ternampak contest ni dan terasa nak menjoin kan nye heh...tapi kadang macam dah tua untuk join benda-benda gini..macam semua blogger kelihatan muda remaja belaka..aihhh tak payah fikir sangatlah kan.. niat aku cuma nak beramah mesra dengan blogger lain je..

sebabnya kalau tak dikenali macam mana orang nak tahu aku ada blog?makanya macam aku tulis blog syok sendiri la kan sape yang baca?

so,.....jom ramai-ramai join..kita bukan nak glamer kita cuma tak nak syok sendiri blogging sorang-sorang kan..yelah kot ye pun blog ku dairi ku tapi alang-alang seluk pekasam seluk le dalam-dalam..

cara nak join klik je picture atas tu dan ikutla arahan yang diberikan ok. salam perkenalan :)..lepas ni jangan terkezut kalau blog tetiba meletops. ahaks