Wednesday, 4 February 2015

Testimoni fresh dari oven

Assalamualaikum

Ini real story dari makcik ni..namanya makcik Ani :) 




umur dia 57 tahun,...

oleh kerana dia nampak botol-botol vitamin atas meja aku ni hah




terus dia tanya Omega..eh elok sangat la cik..omega tu memang tunggu dipinang orang je..selain stok untuk diri sendiri kan..maklumla aku ni sebotol Omega tu bukan makan sorang..kongsi ngan Amani, Auni kadang-kadang je..baba dia?tak payah pelawa lahhhh..hhaha 


aku telan 3 biji sehari..dengan lecithin!! memang takde can la lemak nak ngengade menempel kat salur darah ke dinding membran ke hape ke..aku dah tepis siap-siap..



tengok makcik ni kan (berbalik topik asal asyik konar jerk) ;p

dah lama makan suplemen shaklee katanya dari umur berapa aku tak habis siasat lagi..kihkih tapi aku agak dah lama la kut sebab pada umur sekarang dia masih segak je buat kerja..

bukan sahaja segak, yang seronoknya dia cakap Alhamdulillah setakat ni dia takde sakit-sakit yang biasa dihinggapi orang sebaya nya..macam sakit jantung ke kencing manis ke semua takde..bacaan kolestrol semua ok!

bestkan?

teruja dan bersinar-sinar wajahku mendengar cerita makcik ni yang lagi menerujakan dia amalkan shaklee weh..opkos la aku teruja!!! 
bukanlah teruja ape kan..bukan kata sebab makcik ni ada potensi jadi regular customer aku tapiiiiiii..aku seronok dengar berita baik kesan shaklee pada orang ramai..soal bonus dah jadi nombor 2 bila mana kau dapat dengar cerita best macam ni..kan?

korang nak perbaiki kesihatan diri dan menambah pendapatan bolehlah hubungi diriku Kila 0122570028 ok?