Saturday, 14 March 2015

Mari goreng biskut atas lantai

Assalamualaikum aunty uncle kakak & abang...


Erkkkk... Kamiiiiii.... Kami tak buat pape... Kami makan biskut je.. Apa salah kami?

Takde buat salah tapi awat Dina muka cemas macam sembunyikan sesuatu =)
Dini biasalah.. Cool je.. 'I know i can handle this.. ' that kinda of look :D


Dina dah cemas habeh.. Dah sapu-sapu tangan nak cover line.. Tapi Dini masih sempoi menikmati..'apadahal?mama i cool mentol.. '


Lajuuuuuuu laju lap tangan.. 'Yes.... I can do this.. Mama mesti tak ngamuk kat i... Dini jela yang kena kang.. Lalalalallala 

While Dini says 'hmmm boleh tahan sepah lantai ni.. Guane ni?tak sempat buat ape dah haih.. Pasghah jelah


Dina jeling tengok mama sambil bermonolog 'bila mama nak mengamuk ni?aku dah penat tepuk-tepuk gosok-gosok tangan ni sampai haus tapak tangan ni.. Kalau tahu mama tak ngamuk.. Tak payah la susah-susah cover line..geram pulak ngan Dini ni.. Selamba je dia dari tadi kan.. Grrrrrrrr

Tula dia.. Salah satu aktiviti cikkembo berdua ni.. Goreng biskut bagi mereka.. Kirai biskut bagi mama.. Lagi-lagi biskut jenis ada inti kat tengah tu memang berasap lobang idong mama mengemasnya kang!!

Nampak beza karakter mereka kan? Dari cara menyepah lantai pun mama boleh tilik peel diorang ni.. Dini memang sempoi as usual nothing wrong with everything.. Dina akan ada sikit mimik muka seolah berfikir... 'Is there anything wrong?

Happy saturday :)