Friday, 13 March 2015

Pertama Kali Jejak Kaki ke HQ Shaklee

 Assalamualaikum


First impression saya adalah tempat ini MEWAH ๐Ÿ˜†.. Rasa bangga pulak tiba-tiba walaupun tak menyumbang dalam kemajuan pekembangan HQ shaklee ini. Rasa gah sangat! Selesa! Ada wifi.. Tu yang penting nya.. Haha ada playground khas untuk anak-anak kecil supaya tak kacau mommy nak diskusi bisnes ๐Ÿ˜† ada bilik persidangan.. Sangat-sangat selesa untuk bertemu 'mak' masing-masing untuk menuntut ilmu.

Saya naik teksi kesini so takdelah sesat teruk hahah sebenarnya sepanjang duk kl hampir 15 tahun dah ni rasanya tak pernah jejak Sunway Piramid or tak pun sekali je kut samar-samar dalam ingatan!


Dari atas boleh nampak sunway lagoon yang juga tak pernah dikunjungi hahah




Nampak menarik perhatian kan kids club ni memang dah imagine nanti bawak gegurl berempat tuh sumbat semua dalam tu yeahuuu


Bangga tengok slide dalam tv tu gambar-gambar Master.. Tunggu gambar master Tuan Nurul Ain baru nak snap tapi lambat aih.. Snap jelah tak tahu Master mana ni tapi kerabat Shaklee jugak kan.. Tetap bangga... Gambar saya pulak nanti lepas ni.. insyaAllah ๐Ÿ˜ƒ



Pose sikit depan kaunter.. Mesra pelanggan sangat! Beli bayar debit kad kalini sesaja bajet shopping sakan tapi lupa PIN no, boleh? Gelabah tak abes hahah mujur staf mesra pelanggan ๐Ÿ˜†



Sedondon dengan mok arini.. Black+purple.. Sedut aura sikit!!

Next time akan dating-dating lagi kat sini.. Tak nak lepas peluang laa