Friday, 13 March 2015

Teka Teki Tekak Tekuk

Assalamualaikum



"Lets guess!! Who am I? Who is she?"
Heheheee

Buat masa ni perangai dua-dua banyak gak beza..tapi sebenarnya sama saja cuma bila ada beza pun nanti tak lama lepas tu karakter mereka bertukar.. Macam servis bertukar tangan gituwwwww hahha

Dina mulanya agresif, garang... Suka buat adik dia Dini.. Tak lama lepas tu Dini pulak jadi camtu.. Dia pulak buat Dina.. Malah lebih teruk siap tarik rambut, ketuk kepala dengan botol susu, remote control.. Adakah edisi membalas dendam?:)

Dini memang karakter seorang adik walaupun selang 9 minit aja dari Dina namun tetap menampakkan sifat seorang adik.. Contohnya buat perangai sambil buat muka selamba seolah-olah kebal takkan kena marah..

Sementara Dina lone ranger main sorang-sorang tak layan drama si Dini.. Sangat mencuit hati kalau ditenggokkan mereka berdua ni.. Dalam gambar kat atas tu.. Dina baru lepas nangis merah mata ngan hidung.. Dini biasalah.. Kebal kan?=)



Ngantuk.. Tapi susah tidur mikirkan masalah negara :) Dina suka kerok2 garu2 ntah ade alergik hape budak ni..ke habit waktu nak tidur? Tengok Dini tu ada je akai dia kan?


Ok selamat dah tidur... Mama boleh chicken dance.. Aaahhh takde makna nye.. Waktu tidur mereka adalah waktu mama jadi lipas kudung beresin kerjaan..

Ohya! Yang bontot tonggek itu Dini lah of course.. Nampak ke'adik'annya kan?huhuh
Eh ni dah bukan teka teki.. Semua mama dah bagitau..
Next time lah.. Ada hadiah untuk pemenang!!

:) :)