Tuesday, 12 May 2015

Bahaya Resdung !!!

Assalamualaikum,..

Rasanya adik saya Natrah tu dah kronik jugak resdungnya sebab last time jumpa dia katanya tekak dia dah perit telan air liur rasa macam ada someting melekat kat anak tekak,..haisssssss tapi kata Doktor bukan resdung..pelik bin ajaib.. tapi korang jangan tak tahu resdung ni kalau dibiar boleh akibatkan MAUT tau sebab boleh menyebabkan jangkitan otak, sakit tekak kronik, jangkitan tulang muka, ketumbuhan disekitar kawasan hidung, alergi hidung, jangkitan telinga, jangkitan nanah keliling mata, juga boleh akibatkan PEKAK atau HILANG DERIA BAU..hah kau..gitu kesannya..mau tak syeeraaam..

Bukan nak takut2kan tapi takutla jugak.. dalam family yang saya dapat kesan abang saya si Safarin tu pun ada tanda2 resdung..bersin2 waktu pagi dan kadang tak kira waktu pun..mata merah berair je..hmmm Amani dah mula bersin2 waktu pagi..aihh takkan kecik2 dah ada rsedung..nak kena cegah ni..

supelemen yang elok untuk resdung nilah dia..


  • Garlic
  • Alfalfa
  • Vitamin C
  • B Complex
Natrah dah makan Vitamin C tu untuk kulit..saya kena cadangkan dia tambah lain2 suplemen..dah tahu bahaya nya resdung takkan nak biar ahli keluarga kita menderita kan?

Ada nak oder jugak?
Whatsapp 0122570028
Free consultation

& special price :)