Thursday, 14 May 2015

Nak Awet Muda Dan Jelita?Anda wajib miliki Healthy Young Living pack ini!!!!

Assalamualaikum 
para-para wanita cantik diluar sanaaaaaaa,.. 
nyata,..anda NYATA JELITAA,?..eh?macam tagline fareeda pullok..nak kena saman ke..kehkeh

Semalam saya berkesempatan mencuri masa ke Shaklee branch di Sri Rampai, (berliku jugak dugaan nak kesana) dan dapat belajar ilmu AWET MUDA..simbol muka terkezzzuttttt pleaseeee!!! :))) memang seronok sangat-sangat-sangat..tak dapat digambarkan perasaan itu..memang belum dapat hadam semua lagi yelah baru 1st class kut kan.. rupanya satu-satu produk ni macam-macam kisah bestnya..eeeeee sukasukasukasuka

kalau saya bertanya seoalan, adakah anda nak cantik?awet muda?jelita?berkilauan bak mutiara didasar laut?ok itu over.

ihsan google



Cantik cam Dato' Siti nak?T_____T mandai2 buh gambar dia macam lah dia makan shakle kan?hahahah cantik sangat Siti Nurhaliza nih tak menahan diriku melihatnya jadi haruslah tepek gambar ni di entry awet muda jelita ini.. ditegaskan Dato' Siti takde kena mengena dengan kempen set muda jelita ini ya..kihkih takkan nak tepek gambar sendiri?




tantik tak kulit kitewwww??

hah ape salahnya kan..saya ngan Siti Nurhaliza kan macam adik beradik T___T sila gelak berdekah2 sambil muntah guling2.. Dah habis muntah?ok lap mulut...nak bagitau..kulit mama pun cantikkan?hmmm kan dah kata..hehehehhe

ok enough melawak yang tak berapa nak menjadi!

let get back to business!

ini set Healthy Young Living dari Shaklee promo untuk bulan ni hingga October!

ampunkan poster yang tak berapa menarik ni ya..sy baru bertatih T__T

korang mesti dah familiar dengan vivix ni kan..produk paling top shaklee kut.dengan tagline nya look 25 years younger!! tagline ini bisa mengalahkan paridoh dan sekutunya..

semalam korek2 selongkar2 ilmu pasal vivix..memang tak terkejor..tapi yang nak share nya keistimewaan vivix nih..yang saya duk terngiang2 nutritionist tu duk sebut..vivix mengandungi isi kandungan tumbuhan botani yang kaya dengan Resveratrol dan 15 Polifenol. terbelit lidah nak sebut apatah lagi nak hadam apekah bende nya itu?

Polifenol
Bahan aktif dalam tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan yang memberi warna pada tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan serta melindungi mereka daripada penyakit dan jangkitan .

Resveratrol
Salah satu polifenol yang kuat-lebih 2500 kajian Resveratrol telah dilaporkan mempunyai manfaat kesihatan yang luar biar hampir seluruh spektrum.

ITU FAKTA. saya sendiri masih kurang arif. fakta disertakan untuk menunjukkan saya bukan reka benda2 ni eh..cuma nak faham kaitan Resveratrol dan Polifenol perlukan lebih masa so saya share apa yang saya faham dan mudah untuk anda faham jugak, ok?am i sweet?yarhh TQ

Tumbuhan botani kaya dengan Resveratrol dan Polifenol seperti dalam gambar ;


VIVIX memainkan peranan penting dalam membantutkan penuaan dengan bantuan komponen2 yang bagus seperti polygonum cuspidatum, muscadine grape, elderberry eropah dan lobak ungu. Aihh memang panjang kalau nak cerita keistimewaan satu2 ni jadi izinkan saya skip ya?pon bolehhh gini

pokok pangkalnya nak bagitau KEISTIMEWAAN VIVIX ni sebab bahan2 yang terkandung dalamnya tuh! disokong lagi oleh testimoni2 hebat dari yang mengamalkan nya..

paling famous testi VIVIX semestinya dari pasangan kembar seiras Mery ni..si Mery ni amalkan vivix sementara si kembarnya tidak..so boleh nampak ketara beza nya diorang ni dikala berusia 69 tahun.


Mary jauh lebih tegap, kurang kedutan malah anjal kulitnya berbanding si kembar nya.

adakah saya kena bagi Dina Atau Dini makan Vivix untuk eksperimen?ngihngih T__T

satu lagi yang selalu muncul kalau di google adalah Mr Lau Chu Hian. Tak silap beliau dah bergelar Master shaklee jugak dah sekarang. Bekas pembaca berita NT7 --->> pulih dari kanser paru-paru & kesan dari kimoterapi nya juga hilang kesan dari pengamalan shaklee.


ketara nampak beza kan dirinya dulu dengan cengkung, rambut gugur akibat kimo..sekarang segak!

Bestkan? sape taknak kekal muda dan sihat kan...bukan takut kedut,..tapi kalau ada benda yang boleh slow down kan kedut2 dan proses penuaan tu kira cantik sangat lah kan.. bukan jugak takut tua..cuma nak tua dengan jaya nya je kihkih

korang amalkan satu sudu kecik sebelum tidur..rasailah perbezaannya yep!


Dannnnnnnnn...kalau rasa nak jadi ahli..hoiii tahniah lah...banyak jimatnya bulan ni..beli set healthy living pack nih (2botol vivix) makanya korang akan dapat sebotol vitalea free dan free membership juga wuiiiii..sudahlah jimat bertambah jimat..jimat bagaimanakah lagi yang dikatakan jimat?haa gitu macam bunyi pantun kan?

Whatsapp berasap now 010.294.1344 : Kila

TQ for reading
Jom awet muda bersama-sama uols..:)

*saya akan huraikan lagi pasal vivix ni dilain entry okeh..tak puas hati ni macam simple sangat ceritanya :)