Wednesday, 13 May 2015

Nak kurus?Anda wajib miliki Healthy Fitness Pack ini!!

Assalamualaikum

Bulan ni memang penasaran sungguh sebab ada promo set YES iaitu 4 set yang ditawarkan :

  • Healthy Prenatal
  • Healthy Postnatal
  • Healthy Fitness
  • Healthy Young Living
Kenapa korang kena rembat set-set ini?sebab JIMAT sangat..dapat 5% diskaun hokay!! Ok entry kalini saya nak fokuskan pada HEALTHY FITNESS PACK sebab dah tau sangat kita-kita wanita jelita ni memang impikan badan langsing melentik lagi-lagi selepas melahirkan dan membesarkan
anak..hewhewhew

cenggini langsing nye hah...taknak ke..liuk lentok tak hengat punyaaaaa :)))

Ok back to serious business ><


Healthy Fitness set terdiri dari :
  • Cinch (Latte/Choc/Vanilla) boleh pilih 2 dari 3 flavour
  • Cinch Tea
  • Vitalea
  • Herblax
  • Lecithin
Kenapa set ni best sangat? 
Sebabnya suplemen yang terpilih dalam set itu banyak membantu untuk mengurangkan berat badan dan meningkatkan taraf kesihatan anda. Kira 2 in 1 lah.. langsing dan sihat.. Tidakkah teruja..

Paling BEST, kurus bersama Cinch memanglah satu PILIHAN TEPAT kerana untuk pengetahuan korang pembaca blog mamasihatcantik yang ngetop nih T___T, CINCH dicipta SETELAH 55 tahun pembangunan dan penyelidikan dibuat oleh pakar penyelidik pemakanan saintis Shaklee. Selain itu, isi kandungan CINCH juga dirumus khas untuk membantu memecahkan kitaran diet yang tidak berkesan.

Kira kalau sebelum ni anda mencuba macam-macam cara untuk kurus tapi tidak berkesan, elok beralih pada Cinch kerana terbukti berkesan. Tahukah anda kebanyakan punca diet tidak berkesan adalah kerana anda tanpa sedar telah mengalami kehilangan otot ketika rakus diet. Sedangkan formula untuk kurus yang betul adalah elakkan KEHILANGAN OTOT kerana OTOT adalah METABOLISME. Bila OTOT hilang, METABOLISM kita akan drop dan mengakibatkan apa yang kita makan akan menjadi LEMAK semata. Ingat ya, metabolism tu penting kalau nak kurus :)

Untuk kurus juga anda wajib ambil VITA-LEA. Spesialnya VITA-LEA Shaklee ni sebab ia satu-satunya MULTIVITAMIN yang ada teknologi salutan mikro asid folik berpaten. Teknologi ini berfungsi menjadikan VITA-LEA terus diserap dalam badan, maknanya tiadalah pembaziran.  Sebab tu saya perasan kalau saya ambil VITA-LEA waktu perut kosong, memang rasa loya semacam.. Silap-silap boleh muntah. Rupanya itu tanda ia bertindak balas. 

Anda boleh abaikan pengambilan VITA-LEA ni, JIKA anda pengamal tegar sayur-sayuran dan buah-buahan lengkap 5 warna gituwwww,... Errrr saya tak!!! Kadang-kadang satu hari ke seminggu tak jumpa buah pun,..sayur??emmm dalam sehari kadang takde dalam pinggan kalau ada pun ntah pape sayurnya..dikhuatiri tak cukup zat, saya pun telan jelah 2 biji VITA-LEA ni setiap hari. Settle masalah :)


Kita juga perlukan LECITHIN untuk kurus. Memang tak dapat tidak, nak kurus kena lah DEAL dengan LEMAK kan?Keistimewaan LECITHIN tulah dia,..Dia bersifat Emulsifier..yang bermaksud ia takkan bercampur atau bersebati dengan bahan tersebar dalam fasa yang lain (info:cikwiki :))
maksud mudah LECITHIN tak kacau lemak-lemak di bahagian organ, dia kacau lemak yang baru masuk ke badan (yang kita baru lepas makan) . LECITHIN akan kumpulkan lemak yang berada di saluran darah kita tu dan pecahkannya.

Last but not least, kita perlukan HERBLAX. For sure lah nak kurus kena DETOX usus dulu. Keistimewaan HERBLAX ni adalah mengadungi Daun Senna yang mana telah digunakan secara tradisional sejak beribu tahun dahulu sebagai JULAP SEMULAJADI.


cenggini haa daun senna nyer,..bila disiasat ngan pak google ada yang gelarkan daun ni sebagai daun teh jati cina..TQ pakgoogle..ilmu baru :)

HERBLAX membantu melancarkan fungsi usus dan membantu menangani masalah pembuangan air besar juga T__T.

Memanglah berbaloi sangat kalau korang beli set ni.. Tengoklah pada penerangan saya tu tidakkah anda teruja. T__T 

Yang saya suka produk SHAKLEE salah satunya inilah,... terperinci,..berkesan..bahan yang digunakan hanya dari ramuan terpilih yang pastinya hanya yang TERBAIK.

LAstly, paaaaaaaaling bestnya jika terdetik dihati anda nak jadi ahli pada bulan ini makanya anda layak diberi sebotol VITA-LEA secara PERCUMA!!! whaaaaaaaaaaaaattt come again??? yup, PERCUMAAAA,.. harga sebotol RM94.08 tu weh..120 tablets. Jangan lepaskan peluang okeh.

Whatsapp mamasihatcantik now
010.294.1344

TQ for reading :)