Saturday, 16 May 2015

Pengalaman best di FAIZWORLD TRAINING CENTRE

Assalamualaikum...

Harini Allah permudahkan urusan saya untuk menyertai usrah bersama ustaz M.Shauqi di FAIZWORLD TRAINING CENTRE.. Ustaz ni bukan calang2 sebab datangnya dari Rumah Pengasih WargaPrihatin (RPWP). Pasti ramai yang tahu kewujudan rumah kebajikan anak yatim ni kan. Luar biasa hebat pengasas dan penghuni di RPWP ini.. Boleh jenguk website mereka bagi yang belum familiar dengan nama ini.

Pertama kali jejakkan kaki ke centre ini.. Rasa bangga sangat sebabnya owner bangunan kita kenal.. PM Cery ni atau glamer kat media sosial sebagai cery mamafaiz.. Bangga sebab dia pun join sekali usrah ni.. Very humble duk dalam ramai2 macam dia pun ahli biasa macam yang lain.. 

Centre ni amat selesa untuk kelas atau ceramah apa2 je sebab kemudahannya lengkap dengan wifi (sy dah guna tadi laju gile wifi nye T__T) dan paling best, saya suka konsep kids friendly nya sebab siap ada bilik untuk anak2 bermain dikala mak nya tengah kelas.


So takde alasan tak nak bawa anak tak leh tinggal anak takde orang jga ke apa kan.. Shaklee memang kids _family_friendly.. Tengoklah HQ pun macam ni.. Kanak2 sangat dialukan.. Kita tak tinggal anak kerana berbisnes.. Anak2 sumber inspirasi kami..


Bukan sebarang bilik pulak tu.. Comel n cozy gile tuh.. Mak pun rasa nak golek2 dalam tu kan siap ada bantal tu.. Hehe dan dia punya pencahayaan dan pengudaraan biliknya pun sangatlah menyejukkan mata memandang.. 

Yang paling saya suka wall belakang nih


Gambar master2 semua terpampang kat situ.. Bangga kan? Ohhh memang saya berangan lah gambar sy & Mr. Mohd Shahrani pulak nanti terpampang kat ruangan kosong tu T__T mudah mudahan amiiinnn...

Best2 sangat.. Pemurahnya owner Faizworld ni.. Belanja kami pizza n buat ice blended cinch lagi tadi.. Tapi tak merasa lah pulak ala2 malu gituwww heheh takpe next2 time lah

Hopefully lepas ni sy berkesempatan lagi ke sini.. Menuntut ilmu agama untuk akhirat dan ilmu bisnes untuk kelangsungan hidup nih..

Thanks to Master Tuan Nurul Ain sebab sudi pickup kat UKM Komuter tadi.. 


Salute gila lah kat supermom nih.. Drive sambil bf dengan karenah anak lagi.. Tak terjangkau dek akal kalau difikirkan camane dugaan tu boleh diatasi.. But, again seperti yang kami belajar.. Pergangtungan dengan Allah sangatlah penting.. Kena kuat bergantung hanya denganNYA.. Ya Rabb..

Ya moga saya pun sekental itu.. Amin

Thanks for reading :)