Monday, 31 August 2015

Diet dengan ESP ;)

Amboiiii tak penah2 mama diet kan! Buang tebiat ke hape.. Hahahaha sebenarnya malas nak tapau makanan breakfast.. Hehe mama kuat makan tau! Hmm sebab menyusu kot.. Tapi rasanya tak menyusukan anak pun kuat makan gak..

Seingat mama seumur hidup, tak penah diet! Niat tu selalu ada.. Dari zaman remaja dulu lagi ada niat nak diet tapi tulah... Niat hanya lah sekadar dihati.. Haha tiada tindakan.. Mama memang kalah kalau bab makan tak boleh dibuat main.. Berjimat bab lain boleh, tapi nak catu makan.. Alahai kasihanilah mama^^

Ok biasanya kalau mama dah amek ESP di awal pagi.. Mama akan amek heavy breakfast jugak selang 2@3 jam selepas itu sebab mama takut nanti waktu lunch mama dilanda kebuloq dan mulalah makan macam anak dinasour yang cute ^^., so taknak perut kosong terlalu lama menjelang waktu lunch so mama akan  makan heavy or light meal jugakla for breakfast.,

Tapi kalini.. Kengkonon berangan diet lah.. Makan cenggini...


Siap bancuh ESP suam tak campur pape pulak tu^^ yelah orang kata minum camni laaaaaaagi cepat mulus & gebus.. So ape lagi tunggu kan.. Hihih

Kekadang makan ngan roti wholegrain jek(betul ke ejaan kalau salah sori)


Gituwwww... Nampak 'kurus' nya kan kalau dah gini makan nya.. Hahahaha

Yelah tu!

Roger mama kalau nak try tau!

Sakila
010.294.1344