Monday, 31 August 2015

Kenapa mama 'hantu ESP'?

Assalamualaikum.. Hamboiii takuk kemain berantu ^^

Mama memang penggemar ESP.. Boleh dikatakan produk pertama dari shaklee yang berjaya memikat hati mama. Memang mama akan bagitau benda ni banyak kali tanpe jemu sebab dia punya best tak dapat dirungkai dengan kata2..


Kat opis.. Pagi2 memang itu jelah breakfast instant mama.. Masuk pantry shake2 then minum kat meja dengan ayu dan sopannya..

Sejak minum ni mama memang dah takde masalah tumit kaki kering ke.. Kulit bersisik ke.. Kulit wajah kusam ke.. Aishhh banyak lah efek best berlaku.. Paling best in the world, susu badan PEKAT!! untunglahh cikkembo kan dapat minum susu pekat dan kaya protein berkhasiat..

Korang pakat try se tong sorang.. Serius tak nyesal hokay.. Memang ESP antara produk ngetop dari Shaklee..

WA/tele mamasihatcantik!
Sakila 012.257.0028