Monday, 31 August 2015

Terliur kopok lekor!!

Aihhhhh tetiba rasa nak makan kopok lekor lah... Last makan 2 ke 3 minggu lepas ek.. Abgcik bawak dari kampung lah.. Ini memang benda wajib dikirim.. Tak payah kirim pun, faham2 sendirilah jangan berani tunjuk muka kalau tak membawanya sesudah kau balik dari kampung halaman!

Assalamualaikum semua ya...

Slurppppp..
Camni ke bunyi terliur? Tu macam bunyi sedut minuman kan? Aihh bolehla naa


Uiiiiii... Segok nye die dalam kuali tu ye.. Hai lahai..


Ini lagi segok! Dah siap goreng... Korang biasa makan ngn cili sos ke ngan sos nya tu? Ramai yg gemarkan sos nye tu siap oder beli lebih buat stok! Tapiiii my hubby yang always lain dari yng lain tu (selain tak makan nasi) tak makan sos tu beliau prefer cili sos.. 

Ok tak sabar nak bAlik raya haji ni (insyaallah) nak bedal puas2.,huhu eh tapi dengar2 ayocik deme ni nak balik kampung lagi dalam masa terdekat ni.. Yabebeduuuuu

Ada yang terliur sama ke? Mama saja nak jadi punca..

T_________T