Monday, 31 August 2015

Vita-Lea ; Antara suplemen wajib ada!



Ok kalau dah tinggal 4 bijik camni maknanya lagi 2 hari mama akan ketandusan vita-lea^^.. Dalam erti kata lain kena order laju2.. Takleh biar habis terus!

Jujur cakap, ramai yang nak jaga kesihatan kan.. Yelah mana ada orang rela dirinya sakit ye tak? Ya, sakit adalah penghapus dosa yang Allah beri untuk menguji hamba-Nya tapi waktu sihat ni apa tugas kita? Dah tentu mensyukuri nikmat dengan menjaga kesihatan sebaik Mungkin kan?

Takpe.. Boleh mulakan jaga kesihatan dengan ambil 2 tablet multivitamin ni setiap hari.

Dengan pengAmbilan 2 tablet sehari ni korang dah ambil langkah bijak kerana ganjarannya korang dapat 12 vitamin dan  
15 mineral yang diperlukan tubuh dalam komposisi yang seimbang.

Bolehla cegahkan gejala berikut;

•cepat letih
•gout
•kolestrol tinggi
•overweight
•underweight
•rambut gugur
•kulit kering
•jerawat
•stress
•low blood pressure
•kurang selera makan
•terlebih selera
•otak slow

Vita-lea memang penyelesaian pada 1001 satu masalah! Ia memang multivitamin terbaik untuk kesihatan jangka panjang!

Yelah logik lah kan.. Ada 28 vitamin & mineral dalam setiap tablet, memang banyaklah kesan positif yang kita boleh dapat!

Mesti ada dalam my daily taken!;)


Iya, ramai yang kata pil shaklee semua besar2 ooomakkkk aiii tapi dont worry walaupun besar ianya bukan sintetik dan pastinya mudah larut^^

Roger mama tau!

010.294.1344