Monday, 31 August 2015

Yeayyy!!! Mama dah resign part 6

Paaaaaaling mama tak tahan hati pagi2 nak tinggalkan si kembar .. Bila dioang dalam mamai2 nak mama peluk nak mama pujuk dan dalam ketidakmampuan mama nak buat semua tu..

Diorang macam tau2 macam faham je keadaan mama.. Bila sebut ' jom pakai selipar jommm!!' Haa masing2 excited! (Imagine excited tapi mamai) diorang gagahkan jugak..

Pagini... Masing2 bawak kunci rumah (dina) dan botol air mama (dini), mujur botol tupperware tu kosong.. Kalo tak berat tuh!

(Diorang mama macam ni ade je ragamnya mama layankan aje^^ taknak bagi mengamok)


Suka cocok2 butang dalam lif.. Dahla ada kamera.. Haha 

Dini ^^ bawak botol air

Dina^^ bawak kunci

Ok.. Mama tak tau nak cakap ape.. Tapi ni antara salah satu punca mama takleh keje dah.. Tak sanggup lah! Pagi2 nak macam ni.. Terkedek2 diorang berjalan.. Macam nak gi tempat best! Padahal nak kena tinggal kat rumah orang lain yang takde pertalaian darah!

Ok..maybe mama over emo sangat kan! Tapi itulah perasaan mama pagi2... Yang kakak2 dah besar.. Mama anta gi sekolah.. Diorang  berapa jam je kat umah pengasuh selebihnya kat sekolah..

Maybe orang kata biase lah tu... Semua orang camtu.. Siap ada anak mengamuk lagi pagi2.. Ohhhh kalo tahap mengamuk lagilah mama tak tahan hati nak tinggal! 

Korang memang kuat lah! Mama salute!!

Nak baca part2 sebelom ni boleh baca label Cerita mama resign ni ya :)