Wednesday, 2 September 2015

ESP sebagai MILK BOOSTER !


Assalamualaikum sayang2 semua :)))))

Tahu tak kenapa mama suka sangat ESP selain kulit pejal, gebu dan kurang dah kusam serta kering?
ESP juga adalah bagus untuk merangsang penghasilan susu ibu agar lebih banyak dan pekat! check it out gambar ni ;


beza sangat tau kalau mama ambil ESP dengan tak waktu nak perah susu. Dia punya pekat tu lain macam. tak tipu tau... cerita panjang boleh klik sini.. mama dah story  mory pasal pentingnya susu badan pekat untuk baby^^

mak yang menyusukan anak, tak dapat tidak badan kena full of energy & stamina. believe me,..i'm talking from my own experience, im not talking shit here^^ hahaha ok over sangat mama tetiba bercakap kasar.. makna kata bersungguh beno nak explain!

tak nak lah mentang2 menyusukan anak maka kita pun lemau! eh mana tak lemau kadang anak berjaga malam,..mak nya cukup tidur ke tak ke..siangnya tetap kena bangun awal, yang keje kena keje yang tak keje kena masak..settlekan anak & suami nak gi kerja semua kan?

tu pasal mama titik beratkan sangat ketahanan energi seorang bernama mak nih.. ESP lah jawaban segala kemusykilan tersebut.. Try se tong pastu sharing2 lah apa kesannya ye^^


mama tak pasti apa rahsia orang lain..tapi rahsia mama dah pun terbongkar..bukan mama sorang je alami ke-best-an nih..raaaaaaaaaamai mak2 yang menyusu mengalaminya.syukur Allah bagi rezeki melalui usaha kami mencari suplemen terbaik untuk anak ;)

roger mama now k;


010.294.1344