Tuesday, 1 September 2015

Promosi SEPTEMBER : KHAS UNTUK WANITA-WANITA Cantik semua!!!

Bulan ni promosi E.S.P!!!

aihhh macam tau2 mama duk pumpangpumpang sembang pasal ESP dalam entry ni dan ini dan ini dan...banyak lagi cerita pasal Energizing Soy Protein nih dalam blog ni korang boleh main klik2 je k? sebabnya,......mama jatuh cinta pada shaklee melalui ESP lah... bila dah suka, mesti kita banyak citer pasal die je kan?

apa kata wanita-wanita cantik diluar sana?






ni baru a part of it!..raaaaaaaaaaaaamaiii lagi tau penggemar ESP nih..beri banyak sangat dah kesan positif nya..
bagi mama sendiri, sejak ber ESP jujur cakap mama dah tak pakai bedak hokay..kulit ni jadi pejal secara semulajadi..dah tak kusam lagi..korang boleh baca kisah renteten shaklee effect ke atas kulit dan berat badan mama tu ya..bukan sembang kencang tapi betul berlaku!
antara kesan kat orang lain jugak;
  • kulit sekata, lebih cerah
  • kulit kurang berminyak, tepek bedak pun tahan lama
  • jerawat kurang muncul
  • rambut kurang gugur
  • kulit tambah pejal
  • kekal cergas sepanjang hari
  • kurang ambil juk food dah
  • ibu mengandung pulak lebih bertenaga, baby kulit gebu & cantik, susah naik ruam
  • ibu menyusukan anak, susu lebih pekat dan banyak
  • kuku cantik
  • rahim kuat
  • badan cepat slim
  • awet muda
  • parut strech mark semakin mengurang
dan baaaaaanyak lagiii....sejujurnya apa yang mereka alami, mama pun alaminya jugak lagi2 bab menyusu badan dan kembali sli cepat tuh.sokong sangat!

jangan terkejut se-tong protein boleh bertindak ke atas kesan2 diatas kerana protein sangat2 diperlukan dalam badan kerana terhasilnya kita adalah dari sel2 yang memerlukan pengambilan protein secukupnya!

Dr Bruce Miller menggalakkan pengambilan suplemen dari protein soya yang berkualiti tinggi! Dan berita baiknya, ESP sememangnya antara protein soya yang berkualiti tinggi!


contact mama now!

010.294.1344