Tuesday, 1 September 2015

Yeayy!! Mama resign Part 7

Assalamualaikum..

Hai.. gigihnya mama nak bercerita kan sampai dah part 7.. ada ke yang baca agaknya ek..takpelah takde orang baca pun.. untuk simpanan mama sendirilah kan bebila nak baca semula..

Harini 1 Sep dah.. lagi 10 days to go^^..bestnyaaaaaaaaa

Mama memang dah takde mood nak kerja sebenarnya..walaupun mama berdebar2 nak menjalani hari tanpa pekerjaan yang menjanjikan gaji tetap setiap bulan..tak dapat bayangkan camne?adakah mama dah mentally and physically prepared?dari segi kewangan dan ketahanan diri?apa perancangan mama sebenarnya...?

takut bila sentuh bab ni..mama takut mama terlalu ikutkan hawa nafsu dan terlalu ikutkan hati. walau apa pun, mama dah takde hati perasaan nak kerja.. datang kerja pun macam mayat hidup je..

astaghfirullahalazim...Allah marah kan hamba NYA putus asa dengan hidup macam ni sekali kan..ini tanda2 orang putus asa lah ni..Allah bagi segala nya cukup lengkap takde cacat cela tapi malas pulak nak bekerja..ohhhhhhh tidak mama tak nak end-up mama jadi macam ni;(

mama tak nak kerja sebab mama rasa no point mama kerja, masuk opis 8-9jam..kerja tak berapa produktif! sedangkan anak2 ditangan orang lain tanpa kita tahu apa aktiviti nya? mama kat opis boleh rilek2 (kerja on off je tak sibuk mana)..anak2?macam terabai sangattttt

ntahla...walau apa pun mama yakin tindakan mama tepat! cuma tinggal lagi macam mana mama nak olah hidup mama lepas ni..yang pasti mama tak nak jadi suri rumah yang biasa2..mama nak jadi yang luar biasaaaaaaaaaaaa!!!

ewah!

doakan mama yer :)

klik here untuk baca previuos part^^