Tuesday, 8 September 2015

Yeayyyy!!! Mama dah resign Part 9

Menghabiskan sisa-sisa hari mama di jabatan nih... tak larat dah nak datang sebenarnya.. mama tak sihat ni^^ nape ek..adekah ehem2...

kembar masuk 2 tahun bulan 11 ni..adakah mereka nak jadi kakak dah?alahai siannya ..kecik lagi nak jadi kakak ke?mihmihhhh takpe kita drop dulu teka teki ini ya..

lagi 4 hari mama kat sini pasni tak yah dah keluar pagi hari..tak daya dahhhhh nak ngadap cuaca tak elok sangat pulak tu kan..memang nak berkurung jelah rasanya..semalam dah berejam kat Paeds Trauma..bawak 4 dara tu jumpa doktor..

Auni pulak demam tinggi..Amani dah ok.. Dina kena sedut gas ..bagi pecah kahak dia.. dada ada bunyik sket, batuk agak teruk.. mujur nampak ok dah.. Semua nampak ok lah Alhamdulillah..kena banyak berehat & banyak minum air je..

Mama jugak yang takde ubat lagi..seksanya batuk,..perit tekak ni macam luka je..hai lahai..arini gagahkan diri la gi staf helth jap lagi..tak bawak anak sng sket nak check kita..ini dah bawak diorang jumpa doktor,..takkan mama pulak nak jumpa doktor lagi..kelam kabut..

Tak sabarnya mama nak duk rumah... memang dah takde hati nak kerja..mama suka perasaan ni..atleast hingga ke penghujung nya hati mama ni nekad dan takde rasa menyesal.. harap sampai bila2 lah perasaan ni.. memang ada kawan2 update pasal perkara2 yang perlu dielakkan ketika ekonomi teruk sekarang ni..mama baca dan mama setuju..but again..mama je yg tahu kondisi mama sndiri..

biaq pi lah orang kata bahaya tak bahaya tak benti keje time gawat gini kan..lantaklah...mama bukan takde laki..harapkan laki jelah.. kembali pada fitrah..biar suami sorang je keje.. full stop!

eh emo pulak kan... haah mama memang takde mood sungguh 2,3 hari ni..aihhh tak boleh jadi ni kena urin test skali lah kang kat klinik kang..and resultnya mama akan rahsiakan...kahkah

eh tapi mama penah mimpi ke ter berangan eh dapat kembar lelaki pulak...ummmaaaiigodd..ngengada nye mulut ni kan..;D

previous part baca sini :)