Siapa Ambe

assalamualaikum,..

hai semua pembaca blog mamasihatcantik..syukur sangat2 walaupun tak glamer tapi adalah yang baca blog ni kan..terima kasih pada yang sudi membaca ya..moga dapat manfaat dari entry2 saya yang tak seberapa tu..

nama saya Rus Sakila Binti Md Hassan (nama penuh ni mahal jarang mentioned di media sosial :)..suka guna nama Sakila Rani je ,..korang boleh panggil Kila je tak pun yang muda2 nak panggil kak Kila pun boleh.. Rani tu datangnya dari nama suami Mohd Shahrani..so macam ada bunyi2 mix sikit kan..ceh perasan..saya memang suka bercerita.. macam2 benda nak cerita..kalaulah berkesempatan dapat publish 10 entry sehari syok kan?hehe

kalau nak kenal saya lebih rapat boleh add kat FB saya Sakila Rani (tak boleh link, korang search lah ya). buat masa ni saya masih bekerja makan gaji dan dalam perancangan nak jadi WAHM. moga niat murni saya nak besarkan anak2 dengan tangan sendiri dimakbulkan ALLAH SWT.

ok korang,.. selamat berkenalan..:)